Kendy i Korab Trnica sa željom da budemo što bliže prirodi !
16343
post-template-default,single,single-post,postid-16343,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kendy i Korab Trnica sa željom da budemo što bliže prirodi !

Kendy i Korab Trnica sa željom da budemo što bliže prirodi !

Brend Korab Trnica iz Makedonije datira od 1945. godine. Od početka postojanja osnovna delatnost je bio uzgoj ovaca, a samim tim i proizvodnja i samostalna prodaja mesnih i mlečnih proizvoda preko sopstvenih mlekara i mesnih radnji. Korab Trnica kao brend je poznat po renomiranim tradicionalnim proizvodima kao što su “Korab kačkavalj”, “Trnički sir” i “Trničko kiselo mleko”. Tokom godina, kompanija je nastavila da raste i širi svoje aktivnosti.

Danas je, pored tradicionalnog duha, urađena modernizacija i razvoj delatnosti preduzeća. Koncept „Korab Trnica” može se nazvati „od prirode do trpeze”. Ovaj koncept uključuje proizvodnju prirodnih proizvoda i njihovu prodaju. U tu svrhu preduzeće ima svoje farme ovaca i koza, pa proizvode tradicionalne mlečne proizvode, kontinuirano tokom cele godine. Ove proizvode karakteriše visok i konstantan kvalitet. Preduzeće poseduje sopstvenu farmu krava koje se izvode na pašnjake na planini Korab.

U našoj ponudi su sirevi:

OVČIJI polutvrdi sir majčina dušica i peršun 320g

OVČIJI polutvrdi sir sa nanom i bosiljkom 320g

KOZIJI beli meki sir kriška 300g

MEŠANI beli meki sir kriška 300g

OVČIJI beli meki sir kriška 300g

MEŠANI beli meki sir kriška 4kg (rinfuz)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.