NOVO! Korab Mešani kačkavalj Krstaš i Ovčiji kačkavalj Krstaš
16412
post-template-default,single,single-post,postid-16412,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

NOVO! Korab Mešani kačkavalj Krstaš i Ovčiji kačkavalj Krstaš

NOVO! Korab Mešani kačkavalj Krstaš i Ovčiji kačkavalj Krstaš

KENDY nudi novitete Korab Mešani kačkavalj Krstaš i Korab Ovčiji kačkavalj Krstaš!

Korab Mešani kačkavalj Krstaš je savršen izbor za sve ljubitelje sireva. Sa pažljivo izbalansiranom kombinacijom ovčijeg i kravljeg mleka, ovaj sir pruža neodoljivu mešavinu ukusa i tekstura. Uživajte u bogatom ukusu sa blagom slanoćom. Korab Mešani kačkavalj Krstaš je simbol vrhunskog kvaliteta i zadovoljstva za vaše nepce. Prepustite se ovom jedinstvenom siru i otkrijte pravi užitak u svakom zalogaju.

 

Probudite svoje čula uz vrhunski ukus Korab Ovčijeg kačkavalja Krstaša! Ovaj izuzetni sir, sa pažljivo odabranim ovčijim mlekom i tradicionalnom proizvodnjom, pruža neodoljivo zadovoljstvo svakom zalogaju. Uživajte u bogatstvu njegovog ukusa. Korab Ovčiji kačkavalj Krstaš je sinonim za vrhunski kvalitet i istinski užitak. Osvojite svoje nepce ovim izvanrednim sirem danas!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.